Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Ukjent
OM BILDET:
Størrelse 45 x 45 cm
Bildebredde: 45 x 45 cm
Opplag: 30 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
KUNSTNER:
Helge A. Carlsen
OM HELGE A. CARLSEN:
Kunstner Helge A. Carlsen er fra Kristiansund, og har i 35 år produsert og jobbet med kunst. Han har arbeidet med ulike teknikker som maling, tegning, papercut og mosaikk. De fleste av bildene er det laget trykk av ved såkalt giclee teknikk. Kunstneren har vært kommunal leder i hele sitt voksne liv, men alltid hatt kunsten ved siden av.

Helge forholder seg til kunstens ulike tradisjoner og hans uttrykk rommer diskusjoner og refleksjoner rundt mange egenskaper og muligheter. Figurative landskap og abstrakte strukturer danner ofte grunnlaget i de fargerike bildene hans. Han søker aktivt motsetninger i naturen. Motivene i bildene er inspirert av fascinasjonen for farger og fauvismen, parallelt med den grunnfestede kjærligheten til kysten og havet.

Han søker dybde i det flate og leter aktivt etter kaos der det finnes orden. Han leter og søker svar i dystopien som omgir oss. Helge sin kunst vil gi betrakteren en ytterst visuell og avgjort sanselig følelse, med den utstrakte bruken av ulike visuelle elementer inn i hans forskjellige uttrykk.

FLERE BILDER
Vi har 19 bilder til av Helge A. Carlsen. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
Giclee
OM GICLEE:
Digital utskrift av høy teknisk kvalitet. Gjerne signert og nummerert. Mye brukt av kunstnere i dag som alternativ til litografi eller silketrykk.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
- 5% kunstneravgift
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Kvernberget rammeverksted
Vi har gjennom flere tiår levert grafiske tjenester. Eget rammeverksted, fotostudio med fagfotograf
Vi holder til i Rørgata 8 -10, 6517 Kristiansund N
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.